Головна  →  Новини  →  7 квітня 2014

У Київській міській клінічній лікарні №17 відкрито пам’ятний знак

У Київській міській клінічній лікарні №17 відкрито пам’ятний знак

5 квітня на території  Київської міської клінічної лікарні №17  біля відділення політравми відбулося урочисте відкриття  пам’ятного знаку на честь усіх медичних працівників, які рятували  життя й продовжують лікувати постраждалих учасників масових протестних акцій в центрі нашого міста. Ініціаторами, спонсорами і виконавцями встановлення знаку виступили бійці 8-ї Афганської Сотні та волонтери Євромайдану, 2014.

Пам’ятний знак, у вигляді майже шеститонної брили з мармуровою плитою де викарбовано: «Янголам у білих халатах від врятованих наших душ», встановлено на території КМКЛ №17 невипадково. Саме тут, у цьому закладі, отримала медичну допомогу найбільша кількість постраждалих учасників масових протестних акцій.

У урочистому мітингу узяли участь директор Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації Віталій Мохарєв, співробітники вищезазначеної лікарні на чолі з головним лікарем Миколою Дьоміним, заступником головного лікаря з медичних питань Тетяною Барановською, бійці 8-ї Афганської сотні, представники медичної служби Майдану, волонтери, мешканці столиці.

Розпочався мітинг молебнем за здоров’я людей у білих халатах. Колишні пацієнти і ті, що ще продовжують лікування, вклонилися до землі й подякували медикам за свої врятовані життя та їх людяність, чуйність, високий професіоналізм. Волонтери висловили сподівання щодо покращення державного фінансового забезпечення медичних закладів України. Директор Департаменту охорони здоров’я Віталій Мохорєв подякував бійцям Афганської сотні і волонтерам за допомогу, а медикам – за самовіддану працю під час масових протестних акцій у нашому місті.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111