Головна  →  Новини  →  18 квітня 2014

Столичні лікарі продовжують проводити медичне обстеження серед кримчан

Столичні лікарі продовжують проводити медичне обстеження серед кримчан

Соціальна акція «День здоров’я» за підтримки Департаменту охорони здоров’я спільно з Громадською радою МОЗ та Громадською організацією «Серце нації» пройшла на території спеціалізованого санаторія «Салют» по вулиці Гоголівській.

Учасниками акції в черговий раз стали мешканці Автономної Республіки Крим, для яких санаторій «Салют» став тимчасовим прихистком.

Так, столичні медики організували медичне обслуговування, під час якого кримчани мали змогу безкоштовно відвідати сімейного лікаря та педіатра, здати аналіз крові на цукор та холестерин, виміряти тиск, зробити кардіограму та УЗД щитовидної залози, а також отримати консультації відповідних профільних лікарів: кардіолога та ендокринолога.

         У результаті обстеження у 9 осіб були виявленні незначні відхиленні у стані здоров’я, ще у 2 – діагностовано патологію органів дихання.

Для подальшого обстеження, лікування, та амбулаторно-поліклінічного спостереження мешканці АР Крим були направлені до Комунального некомерційного підприємства «Центр первинного медико-санітарної допомоги №2» Шевченківського району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111