Головна  →  Новини  →  4 лютого 2014

Київський міський центр крові працює у штатному режимі

Київський міський центр крові працює у штатному режимі – ні фахівці установи, ні препарати крові не постраждали під час вчорашнього загорання електропроводу у підсобному приміщенні. Про це повідомила директор Київського міського центру крові Людмила Заневська.

«Пожежа сталася у підсобному приміщенні відділу довгострокового зберігання клітин крові (кріобанку), проте запаси донорської крові та плазми, які знаходилися на довгостроковому зберіганні, не постраждали. 4 лютого Центр працює у штатному режимі: спеціалісти видають компоненти та препарати лікувальним закладам столиці, а також приймають донорів. Протягом сьогоднішнього дня кров здали 39 донорів», – зазначила Людмила Заневська.

Нагадаємо, що 3 лютого о 14:37 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про задимлення у будівлі Київського міського центру крові на вул. Максима Берлінського, 12.

На місце події одразу прибули 2 пожежно-рятувальні підрозділи. Пожежу було швидко локалізовано. Попередня причина виникнення – коротке замикання електропроводу. Жертв та постраждалих немає.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111