Головна  →  Новини  →  2 липня 2021

Запис на вакцинацію від COVID-19, що з 5 липня буде доступна в МВЦ у щоденному режимі, вже відкритий на ресурсі Helsi.me – Валентина Гінзбург

undefined

Директорка Департаменту охорони здоров’я м. Києва Валентина Гінзбург повідомила, що всі бажаючі щепитися від COVID-19 у Вакцинальному центрі, що з 5 липня працюватиме щоденно на базі Міжнародного виставкового центру, відсьогодні можуть записатися на імунізацію.

«Я вже зазначала, що задля вакцинації якомога більшої кількості містян Департамент охорони здоров’я постійно працює над вдосконаленням організації цього процесу. Іншими словами – ми вишукуємо та знаходимо додаткові можливості для спрощення процедури та поліпшення рівня доступності до щеплень для мешканців столиці», – наголосила Валентина Гінзбург.

Вона нагадала, що цього тижня було прийнято рішення про відкриття міні-вакцинальних центрів на базі ЦПМСД, а також про щоденну роботу Вакцинального Центру у МВЦ.

«Пропоную киянам подбати про себе – вакцинуватися. Велика подяка тим, хто прийняв для себе це рішення. І окреме прохання до мешканців столиці – якщо ви записалися на конкретні час та дату у сервісі Helsi.me – поставтеся до цього відповідально. Прийдіть обов’язково та вчасно, не відбираючи шанс щепитися у інших та не змушуючи медиків витрачати час на марне очікування вашого візиту», – закликала Валентина Гінзбург.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111