Головна  →  Новини  →  7 березня 2022

Дякуємо ФК «Динамо» (Київ) за благодійну допомогу медичним комунальним закладам столиці – Валентина Гінзбург

ФК «Динамо» (Київ) виділив гроші на благодійне фінансування київських лікарень.

За словами директорки Департаменту охорони здоров’я Валентини Гінзбург, кошти перераховуються клубом безпосередньо на рахунки закладів, що цілодобово надають кваліфіковану медичну допомогу пораненим під час воєнних дій.

«Гроші витрачатимуться на медикаменти, витратні матеріали та інші засоби медичного призначення», – розповіла Валентина Гінзбург.

Нагадуємо, якщо вам потрібна допомога або ви готові її запропонувати, звертайтеся до Гуманітарного штабу Києва.

Вона зазначила, що сьогодні київські лікарі працюють у надскладних умовах і будь-яка підтримка – безцінна.

«У цьому випадку йдеться про конкретну допомогу пацієнтам. Про гроші, що вже завтра будуть працювати на допомогу хворим – атож на порятунок життя та збереження здоров’я наших людей».

Валентина Гінзбург подякувала культовому футбольному клубу «Динамо» та всім іншим, хто знаходить час та засоби для підтримки медичних закладів.

«Збройна агресія Росії об’єднала всіх небайдужих в єдину силу. Допомагаємо один одному, дякуємо за це один одному. Тримаймося разом!» – закликала Валентина Гінзбург.

Нагадаємо, у місті організовано гуманітарний штаб для забезпечення Києва їжею, товарами першої необхідності, медикаментами тощо. До гуманітарного штабу можна звернутися, якщо ви потребуєте допомоги або готові її надавати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111