Головна  →  Новини  →  8 березня 2022

Ніч у Києві пройшла спокійно, працює уся інфраструктура та медична галузь

Ніч проти 8 березня у Києві пройшла спокійно. У місті працюють магазини, аптеки, зоомагазини. Є зв’язок, працює уся комунальна інфраструктура та медична галузь. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Транспорт працює з 8:00 до 19:00 у скороченому складі лише за окремими маршрутами – як наземний транспорт, так і метрополітен. Усю інформацію шукайте на офіційних джередах КМДА. На сьогодні багато людей, які працюють у транспортній галузі, задіяні в обороні столиці. Тому хочу подякувати за ту роботу та внесок, які вони роблять в оборону та забезпечення міста транспортними послугами!» – наголосив Микола Поворозник.

Лівий та правий береги сполучають два мости – це Дарницький та Північний.

«Звертаюся до водіїв – пропускайте без черги машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою!» – закликав перший заступник голови КМДА.

У столиці працює вся інфраструктура. Працівники комунального сектору підтримують роботу тепломереж, водовідведення тощо. У місті є електрика, працює зв’язок.

У Києві відновили роботу стоматологічні кабінети, які надають невідкладну допомогу. Інформацію про їхню роботу також можна знайти на сайті КМДА.

«У бойовому режимі працюють всі лікарні – вони забезпечені всім необхідним, щоб надавати допомогу мешканцям та пораненим», – розповів Микола Поворозник.

Крім того, у Києві продовжує працювати Гуманітарний штаб. Зараз для його роботи необхідні логістичні партнери та водії зі своїм транспортом вантажопідйомністю від 1 тонни. Микола Поворозник закликав усіх, хто має таку можливість, відгукнутися, заповнивши форму: https://forms.gle/mtptWmejD4EMwyCDA

«І наостанок. Сьогодні 8 березня – Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Зі святом вас, наші захисниці! і на передовій, і тих, хто прикриває тил. Ви – наше натхнення! Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111