Головна  →  Новини  →  7 квітня 2022

Столичні «швидкі» за час повномасштабного вторгнення окупанта прийняли близько 30 тисяч викликів у Києві та передмісті, а їхні водії виявили справжній героїзм – Микола Поворозник (+фото)

Столичні «швидкі» за час повномасштабного російського вторгнення прийняли близько 30 тисяч викликів. Про це повідомив заступник голови КМДА Микола Поворозник під час вручення нагород водіям «швидких» КО «Київмедспецтранс».

«Сьогодні працівники «Київмедспецтрансу», без перебільшення, на передовій виконують надважливу роботу. Представники 48 професій, які працюють у 25 колективах організації з перших днів російської агресії мужньо і відповідально долучилися до захисту столиці. Вони надавали допомогу й у передмістях, де точилися найстрашніші бої: у Броварах, Ірпені, Бучі, Гостомелі. У найважчі дні, коли ворог підступив до нашого міста, а окремі диверсійні групи намагалися прорватися у серце столиці, працівники «Київмедспецтрансу» виявили справжній героїзм», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, понад сотні працівників «Київмедспецтрансу» інколи одночасно прибували до лінії фронту та переміщали поранених українських воїнів до шпиталів. Жоден із воїнів не помер у кареті швидкої.

«Місто вдячне всьому персоналу КО «Київмедспецтранс»: інженерам, механікам, майстрам, слюсарям, зварювальникам та представникам інших професій, які цілодобово працювали, аби столичні «швидкі» та інша спецтехніка відновлювалася у найкоротші терміни. Звичайно ж, величезна подяка і диспетчерам, які 24 години на добу спрямовували авто «швидких» найоптимальнішими маршрутами руху під час ворожих обстрілів та бомбардувань», – зазначив перший заступник голови КМДА.

Сьогодні співробітники КО «Київмедспецтранс» отримали 31 почесну грамоту Київського міського голови з іменним годинником.

Міська влада нагадує водіям про необхідність пропускати авто «швидкої» допомоги, адже від цього залежать життя.

Почесні грамоти для водіїв «швидких»: близько 30 тисяч викликів у столиці та передмісті, де точилися найстрашніші бої, прийняли за понад 40 днів повномасштабного вторгнення (Фото – КМДА, Олексій Самсонов)

photo_2022-04-07_15-32-28.jpg

photo_2022-04-07_15-32-24.jpg

photo_2022-04-07_15-32-36.jpg

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111