Головна  →  Новини  →  17 червня 2022

Віталій Кличко: Київ отримав від партнерів і благодійників іще 17 швидких, 2 сучасних томографи та спецтехніку. А також передав прикордонникам 1,7 тисяч бронежилетів

ФОТО

Київ отримав від партнерів і благодійників іще 17 швидких, 2 сучасних томографи та спецтехніку, а також передав прикордонникам 1,7 тис. бронежилетів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив журналістам після огляду спецтехніки та обладнання, яке місто отримало у якості допомоги.

«Сьогодні, дякуючи нашим іноземним друзям та партнерам, до яких ми звертаємося і які підтримують Україну та Київ у боротьбі з російським агресором, та українським благодійникам, столиця отримала необхідне обладнання, техніку та спецавтомобілі. І сьогодні ми передаємо все це на баланс міста. Мова йде про два нових найсучасніших комп’ютерних томографи, які можуть використовуватися як мобільні в будь-яких умовах – навіть у польових. Томографи одразу передаємо в Київську міську дитячу лікарню № 1 та Київську міську лікарню № 17», – сказав Віталій Кличко.

Також Київ отримав два дизель-генератори, два великі вантажні автомобілі, що будуть використовуватись, зокрема, і для доставки гуманітарних вантажів. Та автобус на 55 місць, який зможе використовувати мерія для гуманітарних цілей.

А також до столиці прибули ще 17 карет швидкої допомоги. 10 швидких – від німецьких партнерів, мерії Мюнхена. 7 – допомога українських благодійників. Загалом, із березня Київ отримав у якості допомоги вже понад 40 швидких.

«Також хочу зазначити, що місто теж допомагає як може нашим захисникам. І сьогодні столиця передає для потреб Державної прикордонної служби 1 700 бронежилетів», – наголосив Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111