Головна  →  Новини  →  20 лютого 2014

Медичні заклади столиці повністю необхідними ресурсами для надання меддопомоги усім, хто її потребує

Лікарні Києва працюють у штатному режимі та в повному обсязі надають медичну допомогу, як киянам так і мешканцям інших міст України, які перебувають у столиці. Про це повідомила в.о. директора Департаменту охорони здоров’я Алла Арешкович.

Вона також зауважила, що усі медичні заклади міста забезпечені медикаментами, виробами медичного призначення та витратними матеріалами. Медична допомога постраждалим під час масових акцій в центрі Києва надається безвідмовно та цілодобово.

«Сьогодні ми додатково отримали медикаменти, вироби медичного призначення, інфузійні розчини у вигляді гуманітарної допомоги. Медзаклади повністю забезпечені і імунобіологічними препаратами – протиправцевими та протигангренозними сироватками. Варто зауважити, що за ініціативи Міністерства охорони здоров’я України ми отримали підтримку Академічних установ – шести інститутів – в наданні високоспеціалізованої медичної допомоги постраждалим як на базі цих установ, так і в умовах міських лікарень» – зазначила Алла Арешкович.

Вона також наголосила, що незважаючи на підвищене навантаження на всі медичні служби, медики столиці знаходяться на своїх робочих місцях та самовіддано працюють, роблячи все необхідне, щоб жодна людина не залишилася без допомоги.

Перейти до спискуВерсiя для друку

undefined 

 

 

 

 

 

 

 

Цифрова освіта

111